VIDEO! „Am vrea să avem și noi drumuri, nu toate gropile astea!”. Șoferii din Focșani s-au alăturat astăzi protestului #șîeu!

Campania #șîeu a ajuns, negreșit, la Focșani. Mai multe societăți au sărit „în schemă” și au declarat  - „oficial” pe Facebook – că la ora 15 punct zero zero vor înceta activitatea. Pentru că nu ne putem dedubla (încă) și nu am ajuns la performanța fachirică de a fi în mai multe locuri în același timp, am ales să dăm o raită în Carrefour-ul nostru, acolo unde firma lui Ștefan Mandachi, „Spartan”, ar fi trebuit să fie alături de șeful său.


N-am avut noroc, în sensul că nu am obținut aprobarea de a filma sau fotografia protestul, însă am observat că inimoasa echipă a „Spartan” Focșani și-a făcut pe deplin datoria civică și nu a mișcat un pai pe timpul celor 15 minute. Ieșind din supermarket ne-am oprit la Jysk, alt magazin raliat ideii omului de afaceri sucevean.


Uimitor a fost însă faptul că pe DN2 o mulțime de șoferi au decis să tragă pe dreapta, cu avariile aprinse, și să se alăture spontan, pentru un sfert de oră, miilor de români care și-au strigat, în felul lor, nemulțumirea față de întreaga clasă politică.  

Adauga comentariu