VIDEO! Accidentul grav de pe centura Focșaniului a fost provocat de un tânăr care se grăbea! Două persoane și-au găsit sfârșitul între fiarele contorsionate!

Graba și inconștiența unui conducător auto a dus la producerea unui accident extrem degrav pe centura ocolitoare a otrașului Focșani, în apropiere de fostul Praktiker. Un șofer care se deplasa din direcția giratoriului de la Kaufland către cartierul Sud a luat decizia neinspirată de a depăși coloana de autoturisme din fața sa, trecând pe banda întâi.

A depășit un microbuz de persoane, care i-a făcut loc, apoi a încercat să depășească un autoturism cu remorcă.Când a ajuns pe la jumătatea acestuia, a prins acostamentul și atunci a acroșat autovehiculul din fața sa.

Împreună, ca într-un dans al morții, cele două mașini au zburat pe contrasens, au fost izbite de un Ford care venea din sens contrar, după care o basculantă de mari dimensiuni a trecut chiar prin mijlocul mașinilor încârligate, spulberându-le în trei direcții. Iată ce spune șoferul autobuzului:

În urma impactului devastator au murit două persoane, două au fost rănite grav și alte două ușor.

Adauga comentariu