VIDEO! 800 de elevi vrânceni au plecat astăzi să încurajeze România în meciul cu Norvegia

Agitație mare astăzi, în Piața Unirii din Focșani. Întreaga zonă din jurul obeliscului a devenit neîncăpătoare pentru cei 800 de elevi care au plecat să vadă meciul România – Norvegia pe Arena Națională, acolo unde vor încuraja echipa noastră de fotbal.


Fete și băieți, toți cu vârsta de până la 14 ani, erau surescitați la gândul aventurii care-i așteaptă. Unii dintre ei au vopsit pe față culorile României, alții poartă pălării sau eșarfe tricolore. Chiar dacă mulți dintre acești mici suporteri nu au văzut niciodată un meci de fotbal pe un stadion, toți sunt nerăbdători să ajungă mai repede în tribune. Fetele și băieții nu dau nicio șansă echipei Norvegiei, promițănd să țină pumnii tricolorilor.


Zecile de mijloace de transport, autocare și microbuze, au „înghițit” mareea gălăgioasă de copii luând drumul capitalei. Pentru bunul mers al acțiunii, Poliția Rutieră a avut grijă de fluidizarea traficului, iar edilul orașului, Cristi Misăilă, care va merge și el la București, a ținut să repete încă o dată programul stabilit.

Adauga comentariu