Viceprimarul UNPR Iorga merge mână-n mână în campanie cu PSD, generalul Oprea așteaptă să vadă ce are de dat Oprișan

Chiar dacă Uniunea Națională pentru Progresul României a anunțat oficial că nu va da mâna cu nimeni în această campanie electorală pentru europarlamentare, viceprimarul Marius Iorga pare că are propriul său partid. Așa că și-a luat vestuța cea bună, cu însemnele PSD, și a început să salute oamenii pe stradă și să le explice vrâncenilor ce buni sunt candidații social democrați la europarlamentare și cum acest partid - nu cel din care face dumnealui parte - ar trebui să aibă mulți, nenumărați parlamentari trimiși la Bruxelles. 

Înțelegem că lui Iorga nu prea îi place moaca lui Ilie Năstase și nici a lui Anghel Iordănescu - cei doi candidați la europarlamentare din partea UNPR, dacă nu îi promovează pe aceștia și alege să se plimbe cu pliantele PSD. Și, după cum era de așteptat, despre această situație a aflat însuși generalul Gabriel Oprea, părintele UNPR. Și, ca un adevărat părinte, a ales să închidă ochii la faptele reprobabile ale „fiului”. Bine, gurile rele zic că generalul Oprea nu a decis să stea low-profile de unul singur, ci ar fi discutat câteva minuțele cu fostul său aliat, Marian Oprișan. Marian Oprișan care conduce PSD Vrancea și, logic, este unul dintre beneficiarii pingelelor pe care Iorga și le rupe pe ulițele desfundate ale provinciei europene.

Așa că Oprea a decis... să nu decidă! Marius Iorga nu a greșit cu nimic, poate merge în continuare în campanie alături de colegii săi din Consiliul Local Focșani, chiar dacă aceștia sunt de la PSD. Și, eventual, Oprea se mai gândește ce să facă referitor la excluderea lui Iorga pe săptămâna viitoare. Noi spunem că ar fi mai sigur după europarlamentare, eventual după alegerile locale... că nu se știe niciodată de unde sare iepurele!

Adauga comentariu