Viceprimarul Iorga nu are secrete: și-a publicat declarația de avere. Veniturile pe 2017, doar din salariu

Pe viceprimarul Marius Eusebiu Iorga nu l-au speriat cozile de la ghișeele care ar fi trebuit să îi elibereze documentele fiscale. Așa că a făcut rost de toate documentele și, pe 14 iunie, și-a completat declarația de avere, alături de alți aleși din CL Focșani. În teorie, nu a avut mare lucru de modificat: viceprimarul UNPR are aceleași trei terenuri și proprietăți, niciun imobil cumpărat recent. Cu toate acestea, există câteva neconcordanțe în declarația completată anul acesta și cea de anul trecut. În 2017 apar doar două apartamente și o casă, în timp ce în 2018 în declarație apare un al treilea apartament, dobândit în 2002, inexistent în actele precedente: 

Inadvertențe față de declarația de anul trecut apar și în ceea ce privește bunurile mobile. În continuare nu conduce mașini - pe hârtie, ci are un motoscuter, plus o motocicletă. Numai că anul de fabricație și marca motoscuterului diferă. Este într-adevăr posibil să fie vorba despre un alt motoscuter, însă nicăieri în declarație nu apare ce s-a întâmplat cu vechea Honda fabricată în 2000.

Viceprimarul Iorga nu are bani puși de-o parte, dar are datorii: chiar anul acesta s-a împrumutat pentru doi ani la bancă, cu suma de 5.000 de euro. Pe anul trecut, salariile viceprimarului au ajuns la suma totală de 78.141 lei, singurele venituri pe care le-a avut. Pe declarația de interese apare încă asocierea la două firme - PTH Products și Mariotur, cu 100% din acțiuni. Dacă la PTH lucrurile nu stau tocmai bine și se explică lipsa unor venituri, Mariotur a ieșit la liman anul trecut. Numai că, din informațiile oficiale, aici asociat este și Adrian Bilici.

Adauga comentariu