Vicepreședintele CJ spune că „Vrancea este acolo unde trebuie să fie” de 1 Decembrie. Monumentul Unirii este cârpit și acoperit de instalații, Piața Unirii are lipsă câteva plăci, însă avem o veste bună: patinoarul are și gheață și frunze

Ca să nu ne prindă Ziua Națională cu pantalonii în vine și să putem simți cu toții că suntem români, în Focșani se fac „ultimele retușuri”. De fapt, Piața Unirii ar avea nevoie de o completă operație estetică: cimentul și beculețele nu mai sunt de mult timp o soluție viabilă. Vestea bună este că Monumentul Unirii este o splendoare. Pe lângă mizeria cu care a fost acoperit au fost puse și instalații cu beculețe, care vor lumina noaptea precum ziua.

La fix, dat fiind că astăzi am aflat de la una dintre persoanele cu putere de decizie... că Focșaniul va fi în atenția tuturor la finalul zilei de 1 Decembrie! La ședința Colegiului Prefectural, dedicată Centenarului Marii Uniri, care a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Județean Vrancea, vicepreședintele Dănuț Cristian a explicat cum județul nostru „este acolo unde trebuie să fie”. Acesta a spus că evenimentele de 1 Decembrie vor începe de dimineață, însă la București, la Arcul de Trimf, după care vor continua la Alba Iulia, urmând a se încheia la noi. „Suntem un pol în aceste elemente de identitate națională. Ne merităm locul!”, a afirmat vicepreședintele CJ Vrancea.

Probabil de aceea, la -4 grade, sau poate și mai bine, muncitorii își continuau opera în fața Palatului Administrativ.

Avem Monument frumos împodobit, vom avea scenă, avem chiar și găuri în pavaj. Ce putem cere mai mult de la cei care ne conduc orașul și județul?

Grădina Publică este pregătită să fie admirată. Mai o luminiță ici, mai o luminiță colo... S-a închis chiar și parcarea, mai bine acum decât niciodată!

Și, peste toate, avem patinoar. Cu frunze. Că așa se întâmplă când montezi patinoarul printre copaci.

Adauga comentariu