Vi-l mai amintiți pe Băeșu? George Băeșu cumătrul lui Marian Oprișan! Și-a tras vilă la Corbeanca!

Își mai amintește cineva de George Băeșu, fostul nostru coleg de breaslă, ziarist la „Milcovul liber”  devenit politician, prefect al județului Vrancea, actualmente președintele Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP)? Ei bine, stimabilul George Băeșu a devenit subiectul unei anchete semnate de colegii de la ReporterIS.


Potrivit informațiilor celor de la ReporterIS, în timp ce la ANRP zac peste 33.000 de dosare nesoluționate, președintele instituției trăiește pe picior mare: a cumpărat apartament în București și și-a tras o viloasă de câteva sute de mii de euro la Corbeanca.


Instalat pe funcție în 2012, din cauza amenzilor pentru tergiversarea soluționării dosarelor, George Băeșu a vrut să-și dea demisia în 2015, însă s-a răzgândit și se pare că decizia luată a fost una înțeleaptă.


„O coincidență stranie printre angajații ANRP. După București, unde este sediul instituției, județul care are cei mai mulți angajați la Autoritate este taman Vrancea, locul de unde provine directorul George Băeșu. Și tot Vrancea este județul cumătrului lui Băeșu, faimosul și influentul pesedist Marian Oprișan”, scrie ReporterIS. Întreg materialul îl puteți citi aici

 

 

Foto credit: luju.ro

Adauga comentariu