Veste bună pentru Spitalul Județean! A fost plătit avansul pentru două ventilatoare și pentru echipamente de protecție pentru personal. Cine sunt binefăcătorii care au răspuns apelului făcut de Asociația „Sf. Pantelimon” Focșani

În nici două zile de la apelul făcut de Asociația „Sf. Pantelimon” Focșani, oameni de bine au sărit în ajutor și deja s-au strâns fonduri importante. În urmă cu câteva zile, Asociația „Sf. Pantelimon” Focșani solicita sprijin pentru a se pregăti din vreme pentru ceea ce ar putea urma din cauza pandemiei de coronavirus. Ieri, după 48 de ore, au fost strânși suficienți bani pentru a plăti un avans la două ventilatoare, dar și echipamente de protecție pentru cadrele medicale.

 

Dragii noștri, este o luptă grea, o luptă pe care o duce o lumea întreagă, suntem noi, simpli oameni contra unui monstru numit coronavirus.

Deși luptăm cu o necunoscută, în lanțul solidarității ne-au venit alături oameni cu suflet, oameni care au înțeles că Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” va fi în prima linie în lupta cu COVID-19.

Și noi trebuie sa fim pregătiți și noi trebuie să fim echipați și noi trebuie să luptăm pentru voi, pentru toți pacienții Vrancei.

O parte vor fi transferați, o parte vom fi tratați aici. Ajutați-ne să vă ajutam, noi nu suntem singuri, ne avem unii pe alții.

Datorită oamenilor, datorită dvs., celor care ne-ați venit alături, am reușit să strângem sume pentru care vom fi veșnic recunoscători...

În 48 de ore am strâns sume care ne-au permis să plătim avansul pentru două ventilatoare și pentru echipamente de protecție pentru personal (măști, combinezoane, bonete). 

Din datele noastre va fi nevoie de cantități impresionante de combinezoane, măști, viziere... Iar ventilatoarele sunt vitale pentru cetățeni... spitalul are ventilatoare, dar cu cât avem mai multe cu cât avem șanse să fim mai mulți salvați.

Încercăm să alocăm sumele în așa fel încât atât pacienții cât și medicii să beneficieze de sumele puse la dispoziție de oamenii cu suflet.

Amintim o parte dintre cei care au venit lângă noi, fără să-i fi uitat pe ceilați:

Altdorf Tehnik

Gastroenterology Life Medical

Micromet

Asociația Sofia music

Asociația de securitate

Parohia „Sf. Nicolae”

Deal Travel

Diacarn Food

Asociatia Hope and Love for Life

Sunt și mulți alții care nu sunt amintiți aici... dar toți se știu înăuntrul lor, toți au o sensibilitate sufletească și toți prețuiesc Viața, au înțeles că fiecare dintre noi formează Viața, ca un puzzle pe care-l formăm din inimi, și ia forma țării.

Împreună suntem puternici, hai și tu alături de noi în rețeaua umanității!

Conturi bancare deschise la Raiffesen Bank:

Cont LEI: RO92RZBR0000060016791959

Cont EURO: RO47 RZBR 0000 0600 2170 0484

Cont LIRE: RO11 RZBR 0000 0600 2170 2587”, se arată pe pagina de Facebook a Asociației Medicale Sfântul Pantelimon Focșani.

Adauga comentariu