Veste bună de la Asociația Medicală „Sfântul Pantelimon”: Spitalul Județean a fost dotat cu un aparat de ventilație mecanică

Tot mai multe donații vin către Asociația Medicală „Sfântul Pantelimon”, astfel că ieri, la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani a ajuns încă un aparat vital pentru perioada care urmează. „Suntem înconjurați de oameni destoinici și de soldați inimosi, cu ajutorul cărora donațiile au fost fructificate la maxim, astfel încât, dragii noștrii, astăzi am donat Spitalului Județean “Sf. Pantelimon” Focșani un Aparat de ventilație mecanică de înaltă performanță cu NAVA și umidificare! Vă mulțumim, împreună suntem puternici!”, se arăta ieri într-o postare pe pagina de Facebook.

În continuare, cei care vor și pot să ajute, pot dona prin transfer bancar, direct în conturile de mai jos:
Cont LEI: RO92RZBR0000060016791959
Cont EURO: RO47 RZBR 0000 0600 2170 0484
Cont LIRE: RO11 RZBR 0000 0600 2170 2587
Banca Reiffeisen
Cod BIC: RZBRROBU

sau PayPal: asociatiamedicalaspf@gmail.com
 

Cei care doriți să ne rămâneți alături în linia întâi puteți veni alături de noi, fie donând pe platforma online: https://doneaza.sfpantelimon.invrancea.ro/donatii/adauga

fie,

Pentru a încheia formele legale vă rog să ne trimiteți un email pe adresa asociatiamedicalaspf@gmail.com cu următoarele date:

- Denumire societate
- CUI
- Nr. Registrul comerțului
- Nume administator/ împuternicit
- Adresa sediului social
- Suma donată/ materiale donate
- adresa de e-mail

Vom reveni cu contractul în forma finală.

Vă mulțumim pentru că ne-ați venit alături în LANȚUL UMANITĂȚII!

Avem nevoie de oameni ca Dvs pentru a reuși să ajutăm!”, este apelul Asociației.

Potrivit Asociației, „orice sponsorizare este deductibilă, astfel, ne puteți solicita draftul de contract pe adresa de email: asociatiamedicalaspf@gmail.com; de asemena puteți să ne trimiteți direct datele societății/asociației Dvs și noi revenim cu contractul completat. Asociația Medicală „Sfantul Pantelimon” este înregistrată în Registrul entităților/ unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale începând cu data de 25.04.2019 conform deciziei nr. 13642 / 25.04.2019”.

 

 

 

 

 


Adauga comentariu