A venit italianul în țara impostorilor și atât. Iar impostorii din sistem ce să vadă la el altceva decât talentul?

Vă mirați de un biet italian care a făcut pe chirurgul fără să aibă studii de specialitate? În primul rând, treziţi-vă! O avem premier pe doamna Veorica, vi se pare că e în afara imposturii? L-am avut premier pe Victor Viorel Ponta, plagiator de meserie. La noi, se guvernează, se mutilează, pardon, se operează estetic, legi și se pun pile, cunoştinţe şi relaţii în posturi vitale pentru Țară, fără studii de specialitate. Cât despre diplome false, sau luate de-a moaca, geme clasa politică de exemple.

A venit italianul în țara impostorilor și atât. Iar impostorii din sistem ce să vadă la el altceva decât talentul?

Azi, de exemplu, se împlinesc doi ani de la tentativa de muncă sforrrnică a senatorului Mihai Goţiu în Parlament. După ce aţi fost luaţi de valul de a trimite tot felul de impostori în Parlament şi la Guvernare, indivizi care n-au văzut un salariu decent muncit în viaţa lor, care şi-au câştigat existenţa numai din sudoarea limbii, nu a frunţii, să nu vă miraţi de un biet italian care a venit la căpătuială în acest El Dorado al Căpătuielii care este România.

Aici, nimeni nu te întreabă dacă te pricepi la ceva, ci dacă ai fost autorizat. Dosarul cu şină ţine loc de competenţe. "Autorizările" încep de pe băncile școlii, de când unii sunt notați (autorizați) mai cu gingășie și condescendență decât alții. De ce credeți că ne învațăm cu hoția de mici? De ce credeți că neterminaţii noştri politicieni pornesc la drum prin a-şi falsifica viața?

Din exces de reglementare făcută de inși care nu au nici o autoritate să reglementeze, alta decât poziția în care au fost puşi mai mult să încurce. Adevăraţii reglementatori nu mai există. Au fost înlocuiți de impostori, promovați pe cumetrie.

De aceea ne mor bebelușii în spitale, sunt abandonați pe stadă bătrânii cu perfuzia în vene, mor oameni în putere pe treptele spitalelor, ard tinerii de vii, cad acoperișuri de școală peste copii, se îneacă copiii în buzile din fundul curților, se fură cu nerușinare. Duplicitatea noastră, de popor învățat cu bâta și pupatul ghiulului stăpânului care ne hrănește, a transformat Meritul în pilă, în cunoștință și în relație. Duplicitatea noastră îi lasă pe toţi impostorii să ne opereze, inclusive la buzunare. Iar pe alţii să ne reglementeze, cu furtul și impostura și un teanc de dosare cu șină, talentul și știința.

Să ne poată tunde și mulge ca pe turma lor personală.

Revenind la italianul care opera cu aprobare de la ministerul Sănătăţii, acesta declara de dimineaţă că nu are de gând să fugă de justiţia din România, doar că “preferă să nu spună unde e”. Era în trenul către Budapesta, au preferat ai noştri să îl prindă.

Nu cred că ar trebui să fie prea speriat. La cât de căinaţi sunt borfaşii în România, de însuşi ministrul Justiţei, cred că are să scape condamnat la nişte sincere scuze că a fost deranjat. În fond, avea autorizaţie, nu opera fără să fi depus undeva un dosar cu şină. Iar la noi, norma de legalitate o face numai dosarul cu şină.

Lege fără autoritate nu se poate – în schimb, vedem că se poate autoritate în afara legii. "Din milă!" - așa explică funcționara Direcției de Sănătate Publică București faptul că i-a eliberat codul de parafă italianului cu opt clase, în baza căruia acesta a operat la mai multe clinici private din România.

Adauga comentariu