„Vandalii” din Mărășești declară război deschis administraței locale!

Primăria orașului Mărășești este îngrijorată de „vandalii” care distrug mărețele investiții din localitate, și așa sunt destul de rare. Astfel, administrația locală postează pe pagina sa de socializare îndemnuri la bun simț, spirit civic și educație, după ce un loc de joacă inaugurat de curând a fost trecut „prin foc și sabie”.


„Joi, 12 decembrie, a fost montat noul loc de joaca din Parcul Civic al orasului Marasesti pentru bucuria copiilor orasului. Investitie care, alaturi de altele in derulare, ne dorim sa aduca un plus in vietile locuitorilor din orasul nostru. Insa nu putem sa ducem aceste lucruri la bun sfarsit, fara a apela si la spiritul dvs. civic si la educatie. Unul dintre elementele locului de joaca a fost deja vandalizat noaptea trecuta, iar pentru depistarea vinovatilor s-au montat camere de supraveghere”, se arată pe pagina de Facebook a primăriei.


Bun, până aici. Cu toate acestea, primăria ar fi trebuit să ia în calcul și alte aspecte. De exemplu, respectivele învârtitori au fost amplasate pe un teren decapat, neasfaltat, fără un covor cauciucat de protecție pentru cei mici. Așa se explică și băltoacele care tind să acopere aceste „minunății”. Pe de altă parte, obiectele au fost montate pe 12 decembrie, în plină iarnă, ceea ce face improbabilă și, curând, imposibilă folosirea lor de către copii, așa cum au observat și cetățenii orașului.


Mai mult decât atât, se pare că localitatea are nevoie și de alte lucruri, mult mai importante și mai stringente decât cele două „tiribombe”, cum le spunea cineva, adică de drumuri asfaltate, racordare la canalizare și gaze etc. Poate că administrația locală ar trebui să fie cu ochii și după „cumanii, hunii, vizigoții și ostrogoții” care dau iama prin banii publici. Zău, că n-ar strica!

 

Adauga comentariu