Vă mai amintiți de Limp Bizkit? După 10 ani, au venit iar în România și au ridicat Bonțida în aer - VIDEO

Limp Bizkit, una din trupele cu care au crescut generații întregi de rockeri, raperi, MTV-iști și chiar metaliști întunecați, au revenit în România, la 10 ani după primul lor concert în țara noastră. În iunie 2009, au zguduit Arenele Romane din București, iar aseară au făcut să vibreze toată Bonțida, la Electric Castle. Fără ploaie și cu un public dornic să sară pe ritmuri de Nu-Metal, show-ul americanilor a fost unul reușit.

Limp Bizkit, despre care mulți se întrebau dacă mai există, înainte să apară pe programul Electric Castle 2019, au adunat la concertul de joi seara din Bonțida un public foarte colorat, la propriu și la figurat, de la adolescenți până la rockeri cu plete albe.

Fred Durst & Co. au urcat pe scena principală puțin după ora 22.30 și timp de 1 oră și 15 minute au cântat la foc continuu piese precum „Rollin”, „My Way”, “My Generation” și altele. Au avut chiar și un cover Nirvana.

Fanii au avut un singur moment de respiro, la piesa „Behind Blue Eyes” (despre care probabil doar rockerii trecuți de 50 de ani și fanii adevărați Limp Bizkit știu că e de fapt piesa The Who). A fost singurul moment chill din timpul concertului. Fred Durst a lăsat publicul să cânte o parte din melodie și, după cum era de așteptat, fanii s-au descurcat de minune.

Vocalul a coborât la un moment dat în mulțime, a cântat ținându-se de mână cu fanii suficient de norocoși să fie la locul potrivit. Însă, cel mai fericit fan Limp Bizkit a fost chemat pe scenă și a cântat o piesă împreună cu Fred.

Singurul moment dezamăgitor a fost finalul. La 23.45, americanii s-au retras de pe scenă, fără nicio cerere de „one more song”.

Limp Bizkit s-au înființat în 1994, în Jacksonsville – Florida. Sunt printre primele trupe care au combinat rap-ul cu metal-ul, un gen care a prins și încă prinde foarte bine. Deși nu au mai scos niciun album nou în ultimii 8 ani, Limp Bizkit încă au priză la public, fanii încă îi iubesc. Unii poate de dragul vremurilor de demult, alții poate acum îi descoperă. După Electric Castle, Fred Durst & Co. sigur mai au pe listă câteva mii de fani.

Vineri seara, headliner-ii sunt Florence and The Machine, sâmbătă Bring Me The Horizon, care vin pentru a doua oară la Electric Castle, iar duminică, 30 Seconds To Mars, care vor urca pentru prima dată pe scena de la Bonțida.

sursa foto: Facebook/ Electric Castl

Adauga comentariu