USR Vrancea lovită mișelește pe față! Primarul Misăilă nu acceptă „Fără penali în funcții publice”!

USR Vrancea și-a văzut planurile spulberate nemilos de administrația publică din Focșani. Campania „Fără penali în funcții publice” riscă să se transforme într-un fiasco după ce Direcția de Dezvoltare nu a aprobat formațiunii politice amplasarea unui cort publicitar pe spațiul public.

În luna martie, USR Vrancea a depus o cerere la Primăria Focșani prin care se cerea închirierea unei suprafețe de 9 metri pătrați, spațiu destinat amplasării unui cort destinat strângerii de semnături pentru Campania „Fără penali în funcții publice”. Cererea a fost respinsă de primărie sub motivul că acordarea autorizației poate fi dată doar de Direcția de Dezvoltare și Servicii Publice, organism aflat direct în subordinea consiliului local.

 După 30 de zile de la depunerea cererii la DDSP, în ziua limită de emitere a răspunsului, USR a primit vestea cea mare: cortul publicitar nu poate fi amplasat în Târgul Focșanilor pe motiv că se încalcă anumite prevederi legale. Astfel, pupincuriștii care conduc Direcția de Dezvoltare au ținutut cu tot dinadinsul să mai tragă o limbă în fundul primarului Misăilă și au interzis, practic, desfășurarea unei campanii care se desfășoară peste tot în țară fără probleme.

Băgați în corzi de portăreii cetățeanului Misăilă, useriștii pleacă la luptă deslușită ca iobagii din tabloul lui Octav Băncilă. Singurele posibilități ale cetățenilor de a semna pentru o Românie fără penali este să o facă la sediul USR din strada Cuza Vodă nr. 10 și în fiecare sâmbătă, în Piața Unirii, la orele care vor fi afișate pepagina de Facebook a partidului.

Dacă organizatorii campaniei USR din Vrancea ne-ar fi întrebat pe noi, le-am fi dat sugestia ca în loc să se adreseze primăriei și apoi Direcției de Dezvoltare, să fi depus o cerere la SC Parking Focșani pentru închirierea a două, trei locuri de parcare unde ar fi putut amplasa cortul.

Sursa Foto: Facebook

Adauga comentariu