În urma dezvăluirilor făcute de Știri de Focșani, directorul Liceului de Arte din Focșani și-a înaintat demisia. La nivelul IȘJ Vrancea s-a format o comisie care va analiza cazul profesorului Diana Tăicuțu

În urma dezvăluirilor Știri de Focșani , astăzi dimineață, directorul Liceului de Arte „Gh. Tăttărescu” din Focșani și-a înaintat demisia din funcție.  Inspectoratul Școlar Județean Vrancea a anunțat că va constitui o comisie de specialitate care urmează să cerceteze cazul profesorului Diana Tăicuțu.

„În funcție de concluziile acestei acțiuni, de gradul în care faptele se confirmă și de gravitatea acestora, Inspectoratul Școlar Județean Vrancea va decide în consecință, repectând întocmai prevederile stipulate în Regulamentul de Organizare și Funcționare a Unităților de Învățământ Preuniversitar, precum și cele din Legea Educației Naționale, cu modificările și completările ulterioare”, se arată într-un comunicat de presă a IȘJ Vrancea.

Inspectoratul Școlar Vrancea a mai ținut să precizeze că, indiferent de rezultatul la care va ajunge comisia instituției în urma cercetărilor cazului cadrului didactic Diana Stăicuțu, se delimitează și condamnă asemenea acțiuni care „dăunează interesului învățământului și prestigiului profesiei de dascăl”.

Sursa Foto IȘJ

Adauga comentariu