Update: Procurorii confirmă: dosarul în cazul crimei afaceristului din Slobozia Ciorăști, încă cu autor necunoscut!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea vine cu precizări în cauza care privește crima de la Slobozia Ciorăști, în care afaceristul „Telu”, de 61 de ani, și-a pierdut viața. Cercetările au fost începute „in rem” - adică nu se cunoaște autorul, dosarul fiind înregistrat ieri, la scurt timp după crimă.

La data de 22.02.2019 a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea procesul-verbal de sesizare din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de omor, constând în aceea că în data de 22.02.2019, în jurul orei 19.42, victima C.C., în timp ce se afla pe DJ 205 R, Focșani - Slobozia Ciorăști, conducând autovehiculul marca Mercedes, înmatriculat cu nr. VN 62 MEN, a fost împușcată în zona membrului superior stâng, de o persoană neindentificată, iar leziunile produse prin împușcare i-au provocat decesul.

În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale in rem, pentru infracțiunea de omor și se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a intervenit decesul persoanei menționate mai sus, precum și identificarea autorului săvârșirii faptei”, se arată în comunicatul oficial al PT Vrancea.

De menționat că atât mașina victimei, cât și autovehiculul în care se bănuiește că erau cei vinovați au fost găsite la o distanță de câteva sute de metri una de cealaltă.

Adauga comentariu