UPDATE! O mamă și-a abandonat copilul în scara unui bloc din Adjud, după care s-a făcut nevăzută!

Update13.13: Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abandon de familie. Oamenii legii continuă să-i caute pe părinții băiețelului învederea stabilii împrejurărilor în care acesta a fost abandonat.

Un copil în vârstă de un an a fost găsit abandonat într-o scară de bloc, ieri seara, în municipiul Adjud. Copilul, descoperit de un bărbat,avea alături o sacoșă cu hăinuțe. Imediat, omul a sunat la poliție iar la fața locului s-au deplasat reprezentanții DGASPC Vrancea.


„Copilul a fost dus la spital pentru analize de către asistenții sociali ai primăriei Adjud. Micuțul a fost găsit de un cetățean din blocul respectiv. Noi l-am găsit bine, nu plângea și nu prezenta semne că ar fi fost lovit. Am luat copilul și l-am dus la Pediatrie unde a fost evaluat. Utrmează ca astăzi copilul să fie preluat de DGASPC pentru a fi încredințat unui asistent maternal”, ne-a spus Nicoleta Stoian de la Serviciul Social Primăria Adjud.


Copilul nu a fot preluat încă de DGASPC Vrancea dar acest lucru se va întâmpla în cursul zilei de astăzi, ne-a asigurat purtătorul de cuvânt al instituției. Între timp poliția a aflat identitatea mamei denaturate care și-a abandonat pruncul, urmând ca autoritățile să o contacteze.

 

Adauga comentariu