UPDATE. Incendiu în Tulnici

UPDATE 3: Autospecialele plecate din Focșani și Covasna au fost întoarse din traseu, fiind suficiente primele forțe de intervenție.

UPDATE 2: Frica s-a răspândit printre localnici. Patru persoane în vârstă au primit îngrijiri medicale la fața locului, suferind atacuri de panică. Potrivit primelor informații, aceștia nu au dorit să fie transportați la spital.

UPDATE 1: În acest moment, spre Tulnici au plecat și ajutoare din județul vecin: două autospeciale din cadrul Serviciului Târgu Secuiesc - ISU Covasna

Pompierii intervin la această oră în Tulnici, unde patru locuințe au fost cuprinse de foc. Potrivit primelor informații de la fața locului, incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1.000 metri pătrați. Inițial, la intervenție au plecat trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de la Stația de Pompieri Vidra, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență cu o autospecială de stingere. Pentru că incendiul se propagă rapid, au fost trimise în sprijin și două autospeciale de la Focșani, dar și una de la Panciu.

 

Adauga comentariu