Update: Ce spune poliția despre cazul de la Tișița. Este căutat cel de-al doilea șofer implicat în incident

Update 2: IPJ Vrancea vine cu primele precizări legate de incidentul de la Tișița. Potrivit primelor informații, apelul la 112 anunța despre o coliziune între două auto, pe DN 24 Tișița-Cosmești. Unul dintre conducătorii auto a fost transportat la un spital din județul Galați. Conform primelor date, sunt implicați doar doi bărbați, ambii din judetul Vaslui.

La acest moment, polițiștii efectuează cercetari pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a petrecut evenimentul precum și pentru depistarea celuilalt conducător auto implicat.

Update 1: Pe surse, șoferul atacat și mai apoi transportat la un spital din județul Galați ar fi un luptător profesionist din Bârlad în vârstă de aproximativ 40 de ani. Acesta este de ani de zile practicant de MMA (mixt martial art - arte marțiale combinate), iar în urmă cu câțiva ani a fost implicat într-un scandal de stradă cu clanurile de rromi.

Știrea inițială:

Alertă din nou în județ, după ce o mașină a fost găsită abandonată la câteva sute de metri de Tișița. Este vorba despre un Mitsubishi Lancer alb, cu numere de Vaslui, aflat în șanțul din partea dreapta a șoselei care duce spre Tecuci, la aproximativ 200 de metri de turnul de control de la Tișița.  Mașina are urme de lovire pe partea șoferului. Luneta este spartă, pare de obiecte contondente, iar geamul este spart la șofer pe partea stângă. Totodată, în interior sunt urme de sânge pe podea.

În acest moment poliția este la fața locului, criminaliștii fac măsurători și fotografii.

Vom reveni cu amănunte.

 

Adauga comentariu