Update: Bărbatul din Tătăranu care și-a incendiat soția, arestat pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie

Update: În urma primelor cercetări, s-a luat decizia ca agresorul să fie prezentat instanței cu propunere preventivă, solicitare admisă de Tribunalul Vrancea.

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea și în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului Z. Ş. - cercetat pentru tentativă la omor calificat asupra unui membru de familie, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 21 februarie 2020 şi până la data de 21 martie 2020. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare”, se arată în încheierea pronunțată în urmă cu o oră.

Știrea inițială: Incidentul grav de miercuri de la Bordeasca, când un bărbat și-a stropit cu benzină soția și mai apoi i-a dat foc, s-a produs cel mai probabil pe fondul consumului de alcool. Oamenii legii continuă cercetările, însă momentan bărbatul este la rândul lui internat la spital, la Secția de psihiatrie. Se pare că nu este pentru prima oară când în familie sunt scandaluri, ultimul incident puternic escaladând chiar luna aceasta. Pe 4 februarie, bărbatul a avut un conflict și cu unul dintre fii, dată la care de asemenea a fost sesizată poliția, iar agresorul a fost sancționat cu amendă contravențională.

Nimeni însă nu a anunțat poliția miercuri, când vrânceanul a dat dovadă de o cruzime de nedescris față de partenera sa de viață. Femeia de 53 de ani a fost adusă la UPU abia ieri după-amiază, după ce a stat o noapte întreagă în chinuri groaznice. Cel care i-a alertat pe polițiștii din Tătăranu a fost chiar fiul celor doi. Victima este arsă pe față, gât, scalp, torace și membre, pe aproximativ 20% din suprafața corpului, fiind afectate inclusiv căile aeriene. În acest moment, femeia se află internată la Secția de chirurgie plastică - ATI.

Foto cu caracter ilustrativ

Adauga comentariu