UPDATE: autocar răsturnat între Haret și Modruzeni!

Update ora 17.17: IPJ anunță că un tir s-a răsturnat între localitățile Haret și Modruzeni. Din primele date se pare că există o victimă.

Update: În urmă cu câteva momente, polițiștii au fost anunțați despre producerea unui accident rutier în zona Adjud. Potrivit primelor informații, un tir s-a izbit de un autoturism pe DN11A, la ieșire din Adjud spre Onești,iar două persoane aflate în autoturism sunt încarcerate.

Update ora 11.14: Pe Drumul European 85, la ieșirea din comuna Golești spre Dumbrăveni, o autoutilitară s-a răsturnat în afara părții carosabile. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Departamentului Focșani cu  o autospecilă de stingere a incendiului și un modul SMURD.

Update: Ambulanța a fost deblocată fără incidente.

Au apărut primele probleme în județ. Șase autoturisme sunt blocate pe DN 2L în comuna Răcoasa - Valea Câmpului (între Răcoasa și Străoane). Totodată, o ambulanță SAJ Vrancea care transporta un pacient a rămas blocată pe DN 2N în comuna Dumitrești (între Dumitrești și Bordești).  În ambele cazuri intervine Secția Drumuri Naționale Focșani. 

Adauga comentariu