Update: Adolescentul care a intrat în vitrina magazinului de pe Bulevardul Unirii consumase și cannabis!

Update: Ancheta continuă în cazul accidentului din această dimineață, focșăneanul de 16 ani care a pierdut controlul asupra volanului și a intrat direct în vitrina unui magazin având momentan calitatea de martor. Surpriza a fost după recoltarea probelor biologice, când a reieșit că tânărul de 16 ani nu se distrase seara doar cu ceva alcool.

Inițial, după ce a fost depistat la câteva ore de la producerea accidentului și a fost testat alcoolscop, rezultatul a fost de 0,21 mg/l alcool pur în sânge. La spital însă, după prelucrarea probelor biologice, a reieșit că tânărul consumase și cannabis.

La audieri, tânărul a recunoscut că el a provocat accidentul și, cel mai probabil va fi cercetat pentru consum de substanțe interzise, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului. Din fericire, chiar dacă nu purtau centură de siguranță, niciunul dintre cei doi adolescenți nu a fost rănit.

Știrea inițială:

Adolescentul a fost la o petrecere și, în drum spre casă, i-a venit ideea să subtilizeze mașina părinților pentru a-și duce acasă niște prieteni. Chiar dacă băuse ceva, ori poate tocmai de aceea, băiatul a furat autoturismul fără nicio mustrare de conștiință.


Din informațiile noastre, în SUV s-au urcat alți șase adolescenți pe care „șoferul” teribilist i-a dus acasă, în Cartierul Sud. La întoarcere, însoțit de un prieten ce stătea pe locul din dreapta față, puștiul a dat nas în nas cu două echipaje de poliție.


Una dintre autospeciale a dat drumul la girofar, lucru care i-a speriat teribil pe cei doi puști. Adolescentul de la volan a călcat pedala accelerției, acul vitezometrului indicând 125 de kilometri pe oră. Din cauza vitezei a și pierdut controlul volanului, a intrat într-un stâlp și după aceea s-a înfipt în vitrina magazinului.

 

Adauga comentariu