Undă verde în dosarul primarului din Mărășești. Tribunalul Vrancea a decis că procesul lui Chitic poate începe

Tribunalul Vrancea a decis astăzi că primarul de la Mărășești poate fi judecat conform rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați. Contestația acestuia a fost respinsă ca nefondată, astfel că dosarul va fi trimis înapoi la Judecătoria Panciu, unde Dorel Valerică Chitic urmează să fie judecat pentru conflict de interese. De altfel, la Panciu instanța a decis în martie că cererile și excepțiile invocate de acesta pe marginea rechizitoriului nu sunt întemeiate. Deși a atacat această soluție, tribunalul a tranșat astăzi definitiv problema.

Respinge contestaţia declarată de contestatorul inculpat CHITIC VALERICĂ DOREL împotriva Încheierii pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Panciu la data de 25.03.2019, ca nefondată. Definitivă”, se arată în încheierea tribunalului. Aceasta înseamnă că, de aici înainte, procesul primarului poate continua pe fond la Panciu.

Procurorii PCA Galați l-au trimis în judecată  Pe primarul Chitic pentru conflict de interese în formă continuată, însă dosarul a lâncezit efectiv doi ani de zile la Panciu. Cauza are legătură cu afacerile pe care le derulează cu primăria societatea administrată chiar de Chitic.

Adauga comentariu