Un vrâncean din Homocea, dat dispărut de familie, a fost găsit rătăcind dezorientat prin Focșani

Un bărbat dat dispărut de familie marți a fost găsit ieri în Focșani, după ce oamenii legii au fost sesizați că pe o stradă din municipiu este o persoană parțial dezbrăcată, cu probleme de comportament. Sesizarea a fost făcută în jurul orei 11.00, iar polițiștii au dat în scurt timp de urma bărbatului.

Polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Homocea. Acesta era dezbrăcat de la brâu în sus iar în picioare purta o pereche de șosete, fără încălțăminte. Deoarece bărbatul era incoerent în vorbire și nu a putut justifica motivul prezenței sale în acel loc, a fost condus la Spitalul «Sf. Pantelimon» Focșani, unde a rămas internat. 

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că cel în cauză fusese dat ca fiind dispărut de către familia sa în data de 18.06.2019, la Postul de Poliție Homocea.  Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Homocea au contactat familia acestuia și au anunțat-o unde poate fi găsit bărbatul în prezent”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea. 
 

Adauga comentariu