Un singur candidat picat la ultima probă pentru un post în Spitalul Județean. O parte dintre viitorii angajați au obținut punctaj maxim

Au fost publicate rezultatele ultimei probe a concursurilor organizate de Spitalul Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani. Interviurile s-au desfășurat vineri, însă rezultatele vor fi definitive abia miercuri, după ce va trece perioada de contestații. Persoanele rămase în cursă după primele probe de concurs au obținut, în marea majoritate, note onorabile, câteva chiar punctaj maxim. Această probă a interviului a fost și ultima. Patru probe au dat asistenții medicali debutanți: selecție dosare, probă scrisă și interviu. Ceilalți candidați au fost testați fără o probă practică, trecând direct la interviul susținut vineri.

Singura situație în care un candidat a fost respins a fost la posturile de referenți de specialitate. La serviciul administrativ a fost un singur candidat, admis la interviu, însă pentru serviciul achiziții erau așteptate trei persoane. Una dintre acestea a absentat, iar una a obținut 26 de puncte, fiind respinsă. (Rezultatele, aici). În toate situațiile, candidații nemulțumiți pot depune contestații. Și la proba interviului pentru posturile de muncitori au absentat patru persoane care trecuseră de primele probe, pentru un post de muncitor necalificat - paznic. În rest, pentru celelalte posturi vacante de muncitori au rămas până la această ultimă probă câte o singură persoană, toate fiind declarate admise (Rezultatele, aici).

Alte posturi sunt de asistenți medicali - toți admiși (aici), asistenți medicali, - UPU (aici), brancardieri - UPU, cu doi candidații, ambii admiși cu punctaj maxim (aici), asistenți medicali farmacie - ambii admiși, cu punctaj maxim (aici), infirmiere, îngrijitoare, îngrijitori cu atribuții de brancardier (aici), kinetoterapeut (aici), muncitor bucătar (aici). 

Anunțul privind posturile vacante a fost postat în urmă cu o lună, pe 13 august. Cele mai multe posturi sunt pe perioadă nedeterminată, singurele pe o perioadă determinată  fiind postul de contabil I (36 luni) -  în cadrul Serviciului financiar-contabilitate, și postul de operator I (12 luni) - în cadrul Serviciului evaluare și statistică medicală.

Adauga comentariu