Un piroman periculos a fost reținut de polițiști după ce a incendiat o mașină și un fânar!

Un bărbat din Corbița, adevărat pericol public la cei 43 de ani ai săi, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


În cursul zilei de ieri, polițiștii din Adjud au documentat activitatea infracțională a cetățeanului respectiv, „activitate” ce ar putea fi subiectul unei adevărate nuvele. Astfel, în prima zi a acestei luni, în jurul orei 14.00, din motive numai de el știute, individul a ciomăgit fără milă un consătean. Mai mult, ca și cum nu ar fi fost de ajuns, și-a lăsat deliberat câinii să-l muște pe consăteanul cu care avea, se pare, ceva de împărțit.


Mai mult decât atât, individul este cercetat penal pentru faptul că în noaptea de 11 decembrie s-a dus și a dat foc autoturismului bărbatului pe care îl lovise cu bățul, probabil nesatisfăcut de actele sale de violență.


Se pare că omul este răzbunător din fire și, peste toate, un piroman periculos. Aflat, probabil, în conflict cu un alt consătean din comuna Corbița, s-a gândit să se răzbune incendiindu-i acestuia un fânar. În noaptea de 20 decembrie, el s-a deplasat până la „obiectiv” și a aprins fără remușcări acareturile omului. În urma „isprăvii” sale au ars 2.000 de baloți, paguba fiind estimată la 30.000 de lei.

 

Adauga comentariu