Un bărbat cu probleme psihice i-a amenințat cu un cuțit pe câțiva localnici din Panciu

La Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean a ajuns ieri încă o persoană care poate reprezenta un pericol pentru ceilalți, nu doar pentru pacienți, ci și pentru cadrele medicale. De această dată, pacientul adus era cunoscut cu afecțiuni psihice, iar internarea lui s-a solicitat după ce a terorizat localnicii din orașul său natal, Panciu. Speriați, păncenii care fuseseră amenințați au apelat la ajutorul jandarmilor, care, împreună cu polițiștii, au plecat în căutarea turbulentului. 

La data de 19 septembrie, ora 18.05, jandarmii din cadrul plutonului de Jandarmi Panciu au fost sesizați despre faptul că pe strada Nicolae Titulescu din localitate, un bărbat amenință cu cuțitul mai multe persoane de pe stradă. Aceștia s-au deplasat la fața locului pentru a interveni, dar persoana reclamată nu a fost identificată, fiind efectuate imediat activități de verificare pe raza orașului împreună cu polițiștii din cadrul Poliției orașului Panciu. 

În scurt timp suspectul a fost găsit și identificat, fiind vorba despre un bărbat de 48 ani din orașul Panciu cunoscut cu probleme psihice. Acesta a fost imobilizat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon, unde a fost internat la secția specializată. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au comunicat polițiștii vrânceni.

Adauga comentariu