Ultima oră: S-a închis drumul Bogza-Dumbrăveni. Update: Autobuz blocat în nămeți!

DN2N, care face legătura între Bogza și Dumbrăveni a fost închis în urma viscolului și a căderilor de zăpadă. Meteorologii spun că până la ora 15.00 vor fi ninsori abundente, viscol și vreme deosebit de rece. Avem la această oră anunțat Cod galben „în cea mai mare parte a Moldovei, în estul Olteniei și local în nordul Munteniei, precum și în zona Munților Banatului, a Carpaților Meridionali și de Curbură. Va continua să ningă și să se depună strat nou de zăpadă. Vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 45…55 km/h, temporar viscolind  și spulberând zăpada. În sudul și în estul Dobrogei precipitațiile vor fi mixte, iar vântul va depăși 60…65 km/h, în special pe litoral. Vremea se va menține deosebit de rece, iar intensificările vântului vor accentua senzația de frig”, după cum se arată în avertizarea ANM.

De asemenea, sub Cod portocaliu sunt „cea mai mare parte a Munteniei și a Dobrogei și sudul Moldovei”, unde „va continua să ningă  abundent, iar vântul va avea intensificări cu rafale de 50...60 km/h și temporar 65...70 km/h, viscolind și local troienind zăpada și diminuând vizibilitatea”.

Update 1: Sunt închise și DJ202F Bălești-Mihălceni și DJ202E Voetin-limită Buzău, începând cu ora 11.00. 

Update 2: Un autobuz cu 25 persoane aflat pe DN11A zona Rădăcinești-Corbița a rămas blocat în nămeți. Autobuzul nu se mai poate întoarce, cu tot efortul depus de șofer. A fost efectuat apel la 112 și s-a solicitat sprijin CNADNR.

Adauga comentariu