Ultima oră: Primăria nu poate organiza concurs de proiecte de management pentru Ateneul Popular. Instanța s-a pronunțat în procesul directorului Valentin Gheorghiță

Zile grele la Ateneul Popular, instituție unde conducerea este una incertă. Tribunalul Vrancea s-a pronunțat în procesul în care fostul director Valentin Gheorghiță se judeca cu primăria. Potrivit acestei prime soluții, care poate fi atacată cu recurs, primăria nu poate organiza concurs pentru ocuparea postului. Cu toate acestea, de la începutul anului la Ateneu activitatea este coordonată de unul dintre oamenii de încredere ai primarului. „Respinge excepțiile privind lipsa calității procesuale active și lipsa interesului reclamantului, ca neîntemeiate Admite cererea. Dispune suspendarea executării procedurii de reluare a concursului de proiecte de management pentru Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia” Focșani, inițiată prin anunțul publicat în data de 07.12.2018 și a Dispoziției de primar nr 2.812/05.12.2018 până la pronunțarea instanței de fond și cu respectarea termenului de 60 de zile prevăzut de articolul 14 alineat1 din Legea 554/2004. Executorie”, se arată în minuta instanței.

Valentin Gheorghiță nu a putut fi contactat pentru a-i fi consemnat un punct de vedere. Conform anunțului din 7 decembrie, care apare și pe pagina oficială a Ateneului Popular, concursul trebuia deja să fie la stadiul de analiză a proiectelor de management. 

Adauga comentariu