Ultimă Oră: Incident la Spitalul Județean! Un bărbat drogat a agresat personalul medical. Update: Ce spune poliția

Update: Poliția confirmă incidentul de azi dimineață, precum și faptul că se fac cercetări: „În jurul orei 03.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați de către lucrători din cadrul Secției de Psihiatrie a Spitalului de urgență „Sf. Pantelimon” Focșani cu privire la faptul că un pacient se manifestă violent și a lovit două persoane. Polițiștii au intervenit imediat la fața locului și au identificat persoana în cauză, care manifesta un comportament agresiv.

A fost astfel necesară imobilizarea și încătușarea bărbatului, beneficiind și de sprijinul de specialitate al unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea. În prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani”.

Știrea inițială:

Un focșănean de 30 de ani, cunoscut ca fiind consumator de droguri, a provocat un scandal monstru azi noapte la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani. Bărbatul a agresat mai multe cadre medicale, cel mai probabil din cauza sevrajului. Alimentat cu droguri, bărbatul a lovit personalul medical în repetate rânduri și a fost nevoie de intervenție serioasă pentru a-l imobiliza.

Din fericire, în tură erau doar de gardă doar bărbați, însă tot le-a fost greu acestora să îl potolească. Totodată, s-a sunat la 112, personalul medical chemând în ajutor poliția. Cel mai probabil, cadrele medicale de pe secție se vor îndrepta cu plângere împotriva agresorului.

Focșăneanul fusese adus ieri la spital de către familie. Acesta se afla într-o stare de agitație pe fondul consumului de droguri, analizele relevând o intoxicatie cu substanțe interzise: marihuana și cannabis. În acest moment, bărbatul se află în continuare sub supraveghere medicală.

 

Adauga comentariu