TSD Vrancea o susține pe Facebook pe Dăncilă și îl acuză pe Iohannis că stă în calea progresului adus de social democrați. „Câtă răutate! Să vrei să demiţi un guvern atât de capabil condus de un prim-ministru cu o minte atât de strălucită!!!”

Tineretul Social Democrat din Vrancea a avut „o reacție rapidă la plângerea penală la adresa premierului Dăncilă”, firește, în mediul virtual. Că e mai simplu și mai la îndemână, iar pe Facebook reach-ul e mai mare. Dar nu neapărat și cu rezultatul scontat. Postarea are peste 100 de reacții și 200 distribuiri, dar comentariile nu sunt pe măsura așteptărilor. TSD Vrancea face comparații cu demiterea lui Victor Ponta în 2015, când nenea rău „Klaus Iohannis a cerut, de mai multe ori (de 5 ori), demisia premierului. Tot atunci a fost inițiat un demers pentru începerea urmării penale a premierului. La scurt timp după aceea, „a trebuit să moară oameni” pentru ca Guvernul să fie schimbat”.

Ce vede TSD Vrancea? Adică tânăra speranță din clasa politică: repetarea unui scenariu, „punct cu punct”, în care președintele „a dorit și dorește să dea jos o guvernare legitimă, votată în alegeri de majoritatea românilor, o guvernare care produce creștere economică și mai mulți bani în buzunarele românilor.  ... să dea jos un guvern ales, care face performanță pentru România și care a mărit veniturile românilor. Klaus Iohannis a dorit și dorește să pună în loc guvernul său, care să blocheze mărirea salariilor, a pensiilor și să perpetueze abuzurile din Justiție”.

E un pic trist că tinerii social democrați nu au punctat și asupra faptului că președintele a vândut copii în străinătate. Nu e bai, timp este!

Acum, din toți care au comentat, unii au avut propriile opinii - agramate, sau mai puțin agramate. Oricum pe Facebook nu contează, toți știm mai bine decât cel care a spus ceva înaintea noastră. „Sper ca procurorii să aibă mai mult creer decât handicapatu de Orban. Ar trebui ca el și Iohanis al lor să fie arestați pentru TRĂDARE.

Ce aberație de comunicat!! Ce caută acolo, fără mandat de la președinte? Noi suntem o țară normală sau nu?”.

Iar punctul pe „i” nu a lipsit. Mă rog, e interpretabil: „Câtă răutate! Să vrei să demiţi un guvern atât de capabil condus de un prim-ministru cu o minte atât de strălucită!!!”.

 

Adauga comentariu