Triunghiul Bermudelor în sens invers: consilierului local Gongu i-a apărut din senin o mașină „în curte”. Și, pentru că nu a avut ce face cu ea, a vândut-o

Știți legendele legate de Triunghiul Bermudelor, unde se întâmplă foarte des fenomene paranormale, de la dispariții de vase la avioane, asociate cu fel de fel de explicații ciudate. Ei bine, am descoperit un soi de evenimente aproape inexplicabile analizând declarațiile de avere ale consilierului local focșănean Emanuel Gongu, însă, spre deosebire de Triunghi, la dumnealui e vorba de apariții misterioase. Firește, legat de disparițiile din cei peste un milion de kilometri pătrați din Oceanul Atlantic există și explicații logice, ceea ce am putea bănui că ar putea fi și în cazul lui Emanuel Gongu independentul. Domnul Gongu nu ne-a răspuns însă la întrebarea legată de aparițiile misterioase de bunuri imobile din declarația sa de avere, iar noi nu ne permitem să facem speculații, doamne ferește. Cert e că Gongu vinde de la an la an între două și trei mașini, declară aceste tranzacții, însă autovehiculele nu apar mereu și pe declarațiile anterioare.

Anul acesta aflăm că dumnealui și-a continuat obiceiul bun din anii trecuți (cel puțin din 2016 cu siguranță, de când îl obligă statutul de ales local să își declare veniturile) și a înstrăinat trei mașini. Normal, toți oamenii vând anual cele două, trei mașini pe care le au și își cumpără altele mai frumușele. Nimic ciudat aici. Analizând declarația din 15 iunie 2018 aflăm că Emanuel Gongu avea pe atunci o Skoda fabricată în 2014 și o Toyota fabricată în 2004, plus o barcă cu motor.

Nu mai comentăm că anul acela în luna mai vânduse o remorcă despre care nu menționase nimic în declarația din 2017, ci ne limităm la faptele din prezent. Deci dumnealui intră cum s-ar zice cu două mașini în 2018. În 14 iunie 2019 completează cea mai recentă declarație de avere, în care apare cu o barcă cu motor și cu un Opel Zafira din 2013. Adică practic și-a vândut cele două mașini declarate în 2018. Numai că pe declarație, în jos, apar trei tranzacții.

Trei mașini vândute, din cele două deținute anterior. Chiar am fi fost curioși cum e cu matematica asta, însă dumnealui e prea ocupat să ne răspundă, asta e. Nu e cu supărare. În altă ordine de idei, chiar dacă între 2018 - 2019 a reușit să vândă trei mașini din două, anul acesta nu a fost tocmai unul prielnic. Conform declarației de avere, a împrumutat de la fratele său geamăn 60.000 de lei, pe care trebuie să îi înapoieze până la final de 2019.

În ciuda acestui aspect, veniturile lui Emanuel Gongu au crescut substanțial. O nimica toată a devenit salariul la firma pe care o administrează, Pro-Rent, deși societatea apare ca având ZERO angajați pe ultimii doi ani. O fi o greșeală, cu siguranță.

Pe lângă salariul de angajat la Pro-Rent, Gongu a adunat bănuți frumoși și din scaunul de director al nefuncționalei Vrancea Curată, veniturile anuale fiind completate de indemnizația de consilier local.

Adauga comentariu