Trei tineri vor fi judecați pentru o răfuială de acum aproape 4 ani. Inițial au fost cercetate 13 persoane, însă multe părți vătămate și-au retras plângerile

Dosarului unui scandal terminat urât într-o discotecă din Dumitrești în primăvara anului 2015 a ajuns abia acum în instanță, după ce ancheta a demarat împotriva a nouă inculpați și patru făptuitori. Săptămâna trecută, când a fost finalizat rechizitoriul, au fost trimiși în judecată trei tineri, acuzați de tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și de lovirea unei părți vătămate. Incidentul a avut loc în aprilie 2015, chiar în centrul comunei, iar totul a plecat de pe ringul... de dans.

Din anchetă a rezultat că partea vătămată Marius Boștină a fost cel care a început conflictul cu Valentin Bentea, unul dintre inculpați, și în scandal au fost antrenate mai multe persoane. S-a ajuns până acolo încât agentul de pază al discotecii a fost nevoit să dea cu spray lacrimogen, însă scandalul a continuat în stradă. Aici, în fața discotecii, a ajuns un alt inculpat, Daniel Blidaru, care s-a înarmat cu o bâtă pe care o avea în mașină. De altfel, „arme” au luat din mașină și Bentea, dar și al treilea inculpat, Sorin Ginerică. Toți trei sunt acuzați că l-au lovit în mod repetat pe Boștină, până acesta a căzut la pământ. La anchetă, inculpații au recunoscut parțial.

Adauga comentariu