Traficant de minori prins de polițiștii din Adjud. Individul va fi extrădat Italiei, acolo unde a săvârșit infracțiunile!

În urma unor cercetări, polițiștii Secției Rurale Adjud au reușit identificarea și reținerea unui individ în vârstă de 37 de ani, din comuna Ploscuțeni, pe numele căruia figurau nu mai puțin de două mandate europene de arestare. Practic, omul nostru apărea în bazele de date cu semnalarea „arestare preventivă”, el fiind căutat pentru mai multe infracțiuni în Italia.


Așadar, trebuie să spunem că autoritățile din această țară emiseseră, încă din data de 19 aprilie 2019, două mandate de arestare pentru infracțiuni contra libertății și integrității sexuale a minorilor, trafic de minori, prostituție și furt calificat, toate acestea fiind comise pe teritoriul Italiei în anul 2007.


Prin urmare, individul a fost reținut sâmbătă (14 septembrie) de polițiști, în conformitate cu dispozițiile Parchetului Curții de Apel Galați,  și, în urma prezentării sale în fața instanței, a fost arestat provizoriu pentru 15 zile în vederea extrădării.

 

Adauga comentariu