În timp ce zeci de mii de focșăneni sunt executați silit de municipalitate, primarul Misăilă va fi executat pentru neplata pensiei alimentare timp de mai mult de 9 luni. Avem dovada!

Am mai scris despre datoria - nu doar morală, ci și pecuniară, pe care primarul Focșaniului o are față de copiii săi, rămași la fosta soție, după ce căsnicia s-a destrămat oficial (chiar după ce acesta a fost ales pe funcție). Dacă în 2016 poza în tatăl perfect, dovezile irefutabile arată cu totul altceva. Nu e niciun secret, ba chiar este totul public, faptul că în urmă cu câteva zile instanța a dispus executarea lui Cristi Valentin Misăilă, la cererea fostei soții.

Dacă ne uităm în încheierea de executare silită pronunțată pe 16 mai, observăm că fosta soție a apelat la executorul judecătoresc în aprilie. Adică primarul ar fi avut timp chiar și în al „doișpelea” ceas să se achite de obligațiile față de copiii săi. Nu a făcut-o, cu toate că știa foarte bine care este situația. O decizie a instanței este de necontestat, în acest caz. Atunci când s-a dispus desfacerea căsătoriei la Judecătoria Tecuci, primarul a fost obligat să le plătească celor două fiice minore câte 1.000 lei pe lună de fiecare, drept pensie alimentară. Și, cu toate că veniturile lui Misăilă nu sunt de neglijat, acesta a trecut peste hotărârea Judecătoriei Tecuci și a rămas în urmă cu suma stabilită de instanță. Primarul a plătit ceva din pensia alimentară, dar de mai bine de nouă luni fetițele fostului cuplu Misăilă nu au mai primit nimic. Surprinzător, un primar, un om care ar trebui să dea un exemplu de probitate, este acum în situația de a i se pune poprire pe conturi dacă nu le va plăti fetelor minore ceea ce chiar o instanță de judecată a decis.

Punem pentru a doua oară aici veniturile pe care primarul le realizează și din care „nu poate” plăti cei 2.000 de lei lunar:

Sursa Foto: Facebook

 

Adauga comentariu