Ticu Costandache simte nevoia de protecție. La prefectură se instalează „ochi” suplimentari de (supra)veghere!

Nici nu s-a răcit bine scaunul lui Sorin Hornea că succesorul său, Ticu Costandache, s-a apucat să facă oarece schimbări prin instituția reprezentantului guvernului în teritoriu. Una dintre aceste primeneli pripite (ori nu) vizează achiziționarea, cu bani de la buget (cum altfel?), a unui sistem de supraveghere video, bun și pentru eventualele efracții. Știe el prefectul ce face, având în vedere faptul că instituția pe care o conduce se află în același edificiu cu consiliul județean.


„În conformitte cu Raportul analizei de risc la securitatea fizică a clădirilor și Proiectul tehnic de execuție, avizat de IPJ, se achiziționează și se instalează un sistem video de supraveghere TVC1”, se arată în caietul de sarcini, semn că trebușoara este serioasă. Jandarmul de la intrare va putea beneficia de minunile tehnologiei, putând vedea în orice moment cine iese, cine intră și mai ales cine stă!


De ținut minte: vor fi supravegheate, în mod egal și fără osebire, parterul, holurile etajelor unu și doi plus zona interioară și cea exterioară. Imaginile vor fi stocate minimum 20 de zile și vor fi afișate pe un ecran LCD amplasat, probabil, la biroul jandarmului de pază.


Întreaga afacere va costa 16.800 de lei, adică 3.500 și ceva de euro. Odată instalarea terminată, prefectul județului împreună cu personalul aferent se vor bucura de un mediu de lucru mai sigur, mai supravegheat, mai uscat!

 

Adauga comentariu