Tichetele primite de polițiștii vrânceni după ce au donat sânge au fost transformate în cadouri pentru copii

Campania de donare voluntară de sânge „100 pentru viață” inițiată în luna octombrie de către IPJ Vrancea ca un demers de salvare de vieţi omeneşti a avut și o altă finalitate. Tichetele primite de polițiști în urma donării de sânge au fost folosite la shopping: alimente, fructe, rechizite și produse de igienă, care au fost mai apoi ambalate și dăruite mai multor copii năpăstuiți din județ.

De asemenea, în holul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a fost creat „Colțul Moșului”, iar copiii polițiștilor vrânceni au pregătit cadouri pline cu jucării, haine, dulciuri care vor ajunge la familii nevoiașe, în încercarea  de a reda zâmbetul şi speranţa, în ciuda greutăţilor şi lipsurilor de zi cu zi cu care acestea se confruntă. La invitația Filialei de Cruce Roșie Vrancea, miercuri, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea s-a alăturat campaniei umanitare „Umple tolba lui Moș Nicolae și sacul lui Moș Crăciun” și au mers cu cadouri la copiii din locuințele modulare, de pe strada Tisa, din municipiul Focșani.

Mulțumim Asociaţiei „Hope and Love for LIFE” Focșani pentru sprijinul acordat în identificarea unor familii la care am reușit să ajungem. Zilnic, până în pragul sărbătorilor, polițiștii vrânceni vor ajunge la familii defavorizate, „răsplată” fiindu-le emoțiile, bucuria şi entuziasmul celor mici dar mai ales manifestarea dorinţei unora dintre copiii vizitați de a deveni poliţişti pe viitor”, ne-a comunicat biroul de presă al IPJ Vrancea.

Sursa Foto: IPJ Vrancea

Adauga comentariu