Theodora Golf Club anunță deschiderea terenului de golf și prima competiție sportivă organizată aici: Cupa Transavia, ediție aniversară (X)

Cel mai mare club de golf din România, Theodora Golf Club, anunță deschiderea oficială a terenului de golf odată cu prima competiție din calendarul competițional din acest an. Ediția aniversară a Cupei Transavia: ediția a X-a are startul în acest weekend, Clubul de golf organizând în acest an peste 20 de competiții sportive, din mai și până în octombrie, o oportunitate extraordinară pentru jucătorii de golf de a se înscrie și participa la competiții variate, la un înalt standard sportiv.

„Pe parcursul celor 2 zile de competiție de golf la Theodora Golf Club jucătorii vor beneficia de condiții competiționale deosebite, Cupa Transavia înregistrând un număr record de jucători înscriși: 130 jucători confirmați. Pentru ziua de duminică organizatorii oferă un premiu special similar marilor competiții internaționale: o mașină pentru Hole in One, alături de alte surprize.

Theodora Golf Club este un teren de golf premium, de 18 cupe, pe o suprafață de 56 ha, în lungime totală de 6518 m și numără 4 parcursuri par 3, 10 parcursuri par 4, 3 parcursuri par 5 și 1 parcurs par 6- cel mai lung din Europa- 735 m. Facilitățile de golf includ simulatorul indoor și zonele de putting green, chipping area, bunkere de nisip și driving range-ul acoperit, cu sistem audio integrat si 20 de locuri de antrenament disponibile pe tot parcursul anului. Lacul unic de 5 ha cu insulă și cele două green-uri, unde pasionații golfului au posibilitatea să își exerseze măiestria, completează imaginea deosebită a terenului de golf”, se arată într-un comunicat de presă.

Următoarea competiție organizată la Theodora Golf Club este Cupa Autoklass, 5 mai, iar calendarul competiţional este disponibil şi pe site-ul oficial.

„În calitate de membru al Theodora Golf Club, beneficiați de unicul teren de golf de 18 cupe din România, construit la standarde internaționale. Avem 60 de membri Theodora Golf Club și invităm pe toți cei pasionați de golf să devină membri pentru a putea accesa toate facilitățile clubului. Am creat mai multe pachete de membership în funcție de preferințele jucătorilor, iar  clubul de golf oferă lecţii atât începătorilor, cât si jucătorilor experimentaţi”, declară Theodora Popa, vicepreședinte și fondator Theodora Golf Club.

Theodora Golf Club este cel mai mare resort de golf din România, inaugurat în octombrie 2017,  iar la designul său și-au adus aportul specialiști care au creat 18 parcursuri unice, finalizate cu cel mai lung traseu din Europa - par 6 – 735 m. Localizat în centrul Transilvaniei, Theodora Golf Club beneficiază de facilități unice și servicii premium într-un cadru natural, relaxat și primitor. Resortul oferă oaspeților, vizitatorilor și jucătorilor de golf: cazare de 4 stele în cele 15 vile, restaurant internațional a la carte, lounge bar și terasă, salon privat, sală de conferințe, pavilion exterior pentru evenimente, piscină exterioară, simulator indoor și Pro Shop cu accesorii de golf.

Adauga comentariu