Țeapă cu sisteme de gătit și aparate de masaj. Polițiștii au confiscat de la o societate 30.000 de lei și bunuri în valoare de 40.000 de lei

O societatea comercială a vrut să facă o afacere în Focșani, în plin centrul orașului, însă în final s-a ales cu o „mică” pagubă: oamenii legii au dispus confiscarea mărfii, dar și a unei importante sume de bani. S-a întâmplat ieri, când reprezentanții societății în cauză au pregătit o „expoziție” cu vânzare de sisteme de gătit și aparate de masaj.

Polițiști Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vrancea s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o societate comercială prezenta și oferea spre comercializare sisteme de gătit și aparate de masaj în incinta unui hotel din municipiul Focșani, fără a deține documente legale de proveniență și fără a fi autorizați să desfășoare astfel de activități. 

Societatea în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 20.000 lei, confiscarea sumei de 30.000 lei și confiscarea a 11 sisteme de gătit și 12 aparate de masaj, în valoare totală de 40.000 de lei”, arată reprezentanții IPJ Vrancea.

Imagine cu caracter general. Sursa: Freepik.com
 

Adauga comentariu