Tatăl secretarului județului a prins două contracte de aproape 5.000 de euro cu Administrația Piețelor. Se va ocupa de aparatele de aer condiționat, deși firma câștigătoare nu are acest domeniu de activitate

Societatea Harions Prod SRL, deținută de Ionel Harabagiu - tatăl secretarului județului, a făcut rost de două încredințări directe din partea uneia dintre unitățile subordonate Consiliului Local Focșani. SC Administrația Piețelor avea nevoie ieri de lucrări complexe la aparatele de aer condiționat, astfel că a împărțit în două contractele: unul de 15.360 lei, iar al doilea de 5.460 lei.

În principiu, este vorba despre „service, reparații, întreținere, dezinfectare, sanitizare, igienizare aparate de aer condiționat, verificare instalație electrică de alimentare și instalație de comandă, verificare și remediere presiune și remedieri ale defecțiunilor”. Prima încredințare e ceva mai amplă, probabil de aici și prețul estimat: „include completari cu freon, maxim 100 gr/ap. Contravaloarea materialelor se achită separat. Materialele, piesele, subansamblele, freonul consumate cu ocazia reparațiilor, se facturează separat. Manopera pentru echipamente care necesită demontare/montare, transport la și de la atelier, nu se factureaza separat”.

Așa că nu este nicio mirare faptul că oferta câștigătoare a venit de la una dintre societățile conduse de tatăl Ralucăi Dan, cunoscut fiind că acesta este cel mai căutat de pe piață. Numai că Harions Prod nu se ocupă tocmai cu aparatele de aer condiționat. Sau cel puțin nu există vreo mențiune între obiectele de activitate ale acestei societăți, care se ocupă în rest cu tot ce ați putea să vă imaginați.

Firma care într-adevăr este pe domeniul dedicat aparatelor de aer condiționat e alta, la aceeași adresă: Harions Service.

Adauga comentariu