Suspendații din USR Vrancea s-au afiliat unei noi formațiuni politice - Partidul Împreună pentru Moldova! Înființată acum trei zile, filiala din Vrancea, condusă de foști useriști, îl va sprijini la primărie pe Liviu Macovei!

Pe scena politică din Vrancea apare o nouă formațiune politică – Partidul Împreună pentru Moldova, filiala județeană a peridului fiind înființată oficial pe data de 11 martie, în prezența președintelui Ionel Apostol și a vicepreședintelui Cătălin Urtoi.


În Vrancea, formațiunea este condusă provizoriu de Cosmin Timofte (fost președinte al USR Vrancea), Constantin Petrișor și Sorin Mădulărea, în calitate de vicepreședinți, Costică Trifan – secretar general, Miron Tiberiu – trezorier. În fapt, conducerea proaspătului partid pare să fie alcătuită din foste „cadre” al USR Vrancea.


Noul partid din Vrancea va merge cu listă proprie pentru consilieri locali la municipiul Focșani, însă la primăria orașului reședință de județ va sprijini candidatura independentului Liviu Macovei. De asemenea, formațiunea își arată disponibilitatea de a sprijini la consiliul județean un singur candidat care să reprezinte întreaga dreaptă.


„Viziunea noastră la nivel județean reprezintă lupta împotriva sistemului anacronic pesedist și a baronului Marian Oprișan care ține județul captiv de 30 de ani în subdezvoltare, drept pentru care suntem deschiși susținerii unui singur candidat de dreapta la consiliul județean”, se arată într-un comunicat al Partidului Împreună pentru Moldova Filiala Vrancea.


Partidul Împreună pentru Moldova a fost înregistrat în octombrie 2019 și a pornit de la asociația ieșeană „Împreună pentru A8” care militează pentru construcția de autostrăzi în regiunea Moldovei. De altfel, președintele formațiunii politice, Cătălin Urtoi, declara pentru Hotnews că partidul a fost înființat tocmai „pentru a continua lupta pentru infrastructura Moldovei, de dincolo de gard”.

 

 

Adauga comentariu