Strângere de fonduri pentru înmormântarea micuțului care a căzut în gol de la etajul 8

Mobilizare pe Facebook pentru ajutorarea familiei copilului de nici 3 ani, mort miercuri după ce a căzut de la etajul 8. Mai multe persoane care l-au cunoscut pe Damian au anunțat că se strâng fonduri pentru ca micuțul să aibă o înmormântare decentă. Damian avea doar 2 ani și 4 luni. Miercuri, a alunecat și a căzut în gol din blocul aflat pe Bulevardul Unirii din municipiu. La fața locului au venit în ajutor cadre medicale ale SAJ și SMURD, însă nu au reușit să îl resusciteze. Mama lui Damian, aflată în apartamentul de la a cărui geam căzuse micuțul, era în stare de șoc. Inițial nu a putut oferi prea multe detalii și a fost nevoie ca echipajul ISU să deblocheze ușa apartamentului pentru a putea pătrunde în interior.

 Potrivit postărilor de pe Facebook, cei care vor să ajute familia micuțului o pot face donând într-o urnă specială, amplasată într-un magazin din zona „Doi Stejari”. „L-am cunoscut acum 3 zile venea să dea noroc cu băieții, cum abia învățase, acum se duce spre ceruri, cine poate să ajute familia îndurerată cu orice bănuț sau gest, puteți găsi o cutiuță la magazinele de pe Bucegi 15!!! Condoleanțe familiei!!”, scrie un focșănean.

Mămici, dacă puteți și aveți posibilitate să dăm câte un bănuț pentru Damian ...orice ajutor e bine venit!! Cutiuța se află la magazinele alimentare de lângă Helen Farm la 2 stejari. Mulțumim”.

Vă rugăm să ne fiți alături să ajutăm această familie... Vă așteptam la magazinul alimentar de pe Bucegi 15... acolo voi fi eu să strâng fiecare bănuț... Am deja o zi de luptă pentru Damian... Mulțumim oamenilor ca ne-au ajutat și au contribuit cu bănuți... Cu credință în Dumnezeu și cu ajutorul oamenilor să mai strângem să îl putem conduce pe ultimul drum cu tot ce are nevoie... Vă rog din inimă să îi ajutați cu orice puteți...  Eu sâmbătă voi merge la familie și voi duce tot ce se strânge...”.

Sursa Foto: Facebook

Adauga comentariu