Stiri de Focsani e prima publicatie din istoria presei vrancene care isi lanseaza aplicatie de mobil pe Android si iOS! Descarca si tu aplicatia pentru a avea o experienta mai buna cand ne citesti!

Oriunde ai fi, în țară sau în străinatate, în taxi sau în autobuz, de-acum vei putea urmări și pe telefonul mobil știrile Focsaniului.

Astazi, Știri de Focsani a lansat aplicația pentru platforma locală, o aplicație modernă, cu un design ce impresionează, cu un meniu complet și util, în care veți răgăsi știrile zilei, dar si cu o arhiva bogata a tuturor materialelor Știri de Focsani, aranjate pe categorii.

"Suntem singurul ziar online din Focsani care are aplicatie de iOS si Android, facem eforturi sustinute sa ne mutam continutul pe online si pe telefoane, caci viitorul acolo e. In maxim 10 zile, lansam aplicatii si pentru restul de 7 ziare locale pe care le avem deschise deja in reteaua Presa Buna si in majoritatea acestor zone e o premiera ceea ce facem.

Va recomand sa descarcati aplicatia, aveti acolo si un buton de chat, dar si unul prin care chiar dumneavoastra puteti deveni reporter, puteti sa ne trimiteti poze si filmulete, practic sa fim si mai aproape de dumneavoastra.

Poate ca sunt mici pasii pe care ii facem in dezvoltare, dar cred ca sunt pasi corect facuti. Ne dezvoltam ghidandu-ne dupa o "harta" pe care o am in minte de multa vreme: o buna baza de editoriala si de jurnalisti la Focsani, o buna retea de ziare locale care sa fie pepiniera de subiecte pentru televiziunea nationala de stiri, o televiziune nationala de stiri cu o agenda jurnalistica, nu personala, un ziar national online, BreakingNews.ro, care sa ne completeze oferta.

Sunt mandru de mine si de echipa mea de la Focsani, de Nicoleta Cristea si de Lucian Balarie, nu am de ce sa ascund asta. Am spus mereu ca nu imi doresc trafic, ci sa fim influenti, de neevitat, sa fim ziarul pe care orice decident il citeste zilnic", a declarat Liviu Alexa, creatorul grupului de media Presa Buna.

 

Pentru Android, da click AICI

Pentru iPhone/ iOS, da click AICI

Comentarii

Cosmin

23.09.2018 19:52

Bravo, îmi place ideea și îmi place și stilul acestei publicații

Adauga comentariu