Staff-ul echipei CSM Focșani 2007 ne-a învățat una: cum să joci fotbal cu șireturile legate!

CSM Focșani 2007 își dă cu stângul în dreptul și înregistrează prima înfrângere în acest retur de campionat nu pe teren, așa cum ar fi trebuit, ca orice echipă care se respectă, ci... la masa verde. Echipa fanion a orașului Focșani a fost sancționată cu pierderea unui meci și o penalizare de 1.600 de lei.


Comisia de Disciplină s Federației Române de Fotbal a luat această decizie în urmă cu două zile, pe 8 mai, după ce staff-ul echipei focșănene a decis introducerea pe teren a fotbalistului Ionuț Manu în meciul cu ACS KSE Tîrgu Secuiesc. Problema a fost că „dintr-o gravă eroare” jucătorul respectiv „colecționase” o cârcă de cartonașe galbene și nu ar fi trebuit introdus în joc.


Prin urmare, ACS KSE Tîrgu Secuiesc s-a ales cu o victorie de 3 – 0 în meciul nejucat cu CSM Focșani 2007, aceasta din urmă pierzând (în mod firesc) și un punct. Rămâne de văzut cine cade țap ispășitor și dacă CSM Focșani va plăti penalizarea.


Gurile rele spun că de vină ar fi Gabriel Pădineanu, directorul sportiv al echipei și fost consilier local PSD. Pe de altă parte, alte guri sunt de părere că întregul staff ar fi responsabil de această „regretabilă eroare”, mai preocupat să facă poze pentru Facebook decât să fie atent la proceduri. Oricum, zic aceeași cârcotași, nimeni din conducerea echipei nu se află acolo fără „spate”.

Astfel, Vasile Burga (staff-ul tehnic) vine pe „filiera” Ionel Cel Mare ca și doctorul echipei, Vasile Ursescu, fost candidat PC la primărie în 2008. Staful administrativ, Gheorghe Căldare și Gabriel Pădineanu, sunt protejați din simpatie, desigur, de primarul urbei, Cristi Misăilă.


Alte păreri, mult mai avizate decât ale noastre, vorbesc de demiterea nejustificată a antrenorilor și schimbări, la fel de nepotrivite, de jucători, în condițiile în care echipa nu a pierdut nici un meci în returul acesta și nu se face nimic pentru îmbunătățirea condițiilor de joc, factor decisiv pentru obținerea performsnței. „Schimbarea e necesară ceva mai sus”, spun specialiștii!

 

Adauga comentariu