Șocant: jandarm din Focșani, acuzat că și-a abuzat sexual fiica în vârstă de doar 5 ani!

Acuzații grave împotriva unui angajat al Jandarmeriei Vrancea, aduse chiar de soția sa, cu care este căsătorit de 10 ani. Recent, familia acesteia a aflat îngrozită că jandarmul, în vârstă de 39 de ani, și-a abuzat sexual fiica minoră. Micuța, care are doar 5 ani, i-a povestit în mai multe rânduri bunicii materne câteva episoade în care propriul tată ar fi avut față de ea o atitudine mai mult decât nepotrivită. Dată fiind situația, fiind implicat un copil minor care frecventează grădinița, am ales să nu facem publice numele persoanelor din această cumplită poveste. Am stat de vorbă cu avocatul familiei și am aflat că există deja o plângere penală pe numele jandarmului, iar în paralel a fost introdusă și o acțiune de divorț, în cadrul căreia mama este decisă să ceară tutela exclusivă a micuței. Cât despre pedeapsa pe latură penală... „Câteodată stai și te gândești cum se aplica legea la 1750, pe vremea lui Constantin Mavrocordat. Cum era definiţia violului în Codul Penal: cel ce va fi prins cu ştromeleagul învârtoşat ... i se va tăia scârbavnicul mădular spre veşnica lui nefolosire. În astfel de cazuri, ajungi să spui că așa ar trebui procedat”, ne spune avocatul, încă șocat de caz.

Confruntat de familia soției, jandarmul D.L. a recurs la amenințări, promițând că îi împușcă pe toți cei care îi stau în cale. Ba chiar a încercat să își atragă fetița de partea sa, atunci când mama a părăsit domiciliul împreună cu aceasta. Fetiță pe care într-adevăr ambii soți și-au dorit-o, și care a apărut pe lume în urma unei sarcini cu probleme și a numeroase tratamente medicale. Numai că tatăl se pare că a înțeles greșit noțiunea de dragoste. Este greu de scris ce amintiri are bietul copil de la tatăl său, dar o vom face, așa cum ne-a relatat familia. Din ce i-a povestit minora bunicii materne, relatări înregistrate și depuse odată cu plângerea penală, tatăl i-ar fi băgat penisul în gură, unde ar fi „făcut pipi”. De asemenea, nu de puține ori, jandarmul își dezbrăca fetița în pielea goală și îi spunea că acolo jos are o floare, dar că el nu poate băga degetul, pentru că îl mușcă. Și nu doar minora era ținută dezbrăcată, ci și tatăl se plimba prin casă în pielea goală, fără nicio jenă față de propria fiică. Aceste detalii sunt explicate și în acțiunile depuse de avocat. În documente este explicat și cum tatăl a început să fie interesat de fetița sa în urmă cu ceva timp și încerca pe cât posibil să rămână doar el cu minora. Motivul invocat era acela că lucra în ture, și când nu păzea instituțiile statului, putea foarte bine să stea el cu fetița sa, fără a mai fi nevoie de ajutorul soacrei sale, care avea grijă de aceasta în mod obișnuit:

Acțiunea de divorț a fost înregistrată pe rolul Judecătoriei Focșani, însă va mai dura un timp până să primească un prim termen. Cel mai probabil avocatul va solicita ca ședința să se desfășoare fără public.

Am cerut o opinie și de la Jandarmeria Vrancea, păstrând firește anonime anumite detalii. Ce se întâmplă atunci când un cadru militar este cercetat penal? „Inițial, Legea 80/1995 - statutul cadrelor militare, prevedea ca, atunci când se începea cercetarea penală, persoana respectivă să fie pusă la dispoziție. Conform noilor reglementări, ești pus la dispoziție doar după trimiterea în judecată, nu se mai ia această măsură pe timpul cercetării. Competent este parchetul militar și te pune la dispoziție atunci când ai comis infracțiuni în legătură cu serviciul”, ne-a comunicat reprezentantul biroului de presă al Jandarmeriei Vrancea. Acesta ne-a mai spus că în cadrul instituției se fac regulat testări psihologice, o dată la trei ani. Iar în această situație, este greu de înțeles cum se fac aceste teste. Sau cum intră în sistem, din sursă externă, astfel de persoane, ca în cazul jandarmului din această urâtă poveste. Nu mai vorbim de faptul că jandarmul a și predat la un moment dat la o unitate școlară din județ, e drept, printre liceeni. 

Adauga comentariu