Site-ul Consiliului Județean Vrancea pe post de popă fără patrafir. Consilierii județeni și angajații instituției au fost rebotezați cu nume dintre cele mai hazlii!

Site-ul Consiliului Județean Vrancea a fost „reinventat” cu puțin timp în urmă, astfel încât să fie în pas cu vremurile. Pe lângă limba română, încă oficială în statul de drept, artizanii paginii web, la cererea expresă a CJ, au recurs la un soft care traduce în mod automat nu numai funcțiile, ci și numele consilierilor ori angajaților din administrația județeană. Ce-a ieșit...fiecare dintre noi poate vedea!


Consilierul Bălan Doru Geany a devenit în engleză „Balan Entertainment Geany” iar în franceză s-a ales cu „Balan Geany Divertissement”, cu toate că omul pare destul de serios. În aceleași limbi de circulație internațională, liberalul Liviu Bostan devine pe rând „Pumpkin”, „Citrouille” dar și „Zucca”, iar Ovidiu Burdușa își adjudecă titulatura franțuzească de „Bouree” și „Stipati” în italiană. Victor Ciumac este botezat „Chumak” atât în engleză cât și în franceză iar Ștefan Buzărnescu se alege cu mai nobilul „Stephen”.


Numele vicepreședintelui consiliului județean, Ionel Cel-Mare, capătă pe site-ul oficial al instituției noi valențe. Astfel, în franceză el devine „Sea” Ionel, în limba lui Byron i se spune „The Mare” Ionel iar în italiană doar „Il Mare” Ionel. Hohote de râs ar stârni și noul nume al consilierului Valentin Ochean care a fost rebotezat în engleză, devenind „Spyglass” Valentin, în timp ce în franceză numele fostului consilier Jănică Bordeanu este tradus „Janice”.


Grație softului pus la dispoziție de „experții” angajați de CJ Vrancea, Plantoș Cati Felicia este transformat în „How many plants” Felicia și lista continuă...Mai găsim „Quail Anca Elena, o Violeta „bag”, o „Hoopoe” Adina Loredana și chiar un „flea” Valentin. Nici soția primarului Cristi Misăilă nu a scăpat cu numele nestâlcit. Alături de „crystal violet” și Otilia „Dirdal”, Lucreția Dumbravă devine „grove”.


Noul site al Consiliului Județean Vrancea „a fost pus la cale” de celebrii necunoscuți ai unei societăți cu sediul peste Milcov (în Golești), REPIXOLITH SRL, societate care a încasat pe trebușoara asta 10.000 de coco fără TVA.

 

Adauga comentariu