Sfârșit de săptămână foarte agitat pentru personalul Spitalului Județean Vrancea!

Acest sfârșit de săptămână prelungit nu a fost tocmai liniștit pentru cadrele medicale din Spitalul Județean, Serviciul de Ambulanță și     SMURD. În noaptea de vineri spre sâmbătă (14 – 15 iunie) au fost aduse la spital 159 de persoane. Printre acestea s-au numărat un tânăr de 22 de ani din Focșani internat în urma unui accident rutier, un altul de 30 de ani din Vînători, sosit cu traumatism cranian după ce a căzut de pe bicicletă din cauza consumului excesiv de alcool și o femeie în vârstă de 50 de ani, din Țigănești, victima unei agresiuni domestice.


În zilele de sâmbătă și duminică (15 – 16 iunie), precum și în noaptea dintre ele, ambulanțele au adus la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” 133 de persoane, printre care trei provenite din accidente rutiere, o victimă a unei agresiuni dar și o persoană care a încercat să se sinucidă. În acest din urmă caz a fost vorba de o femeie de 32 de ani din Sihlea care a înghițit hipoclorit.


În sfârșit, duminică și luni (16 – 17 iunie) au fost zile record, dacă le putem spune așa, pentru weekend-ul prelungit. Au fost aduși 163 de pacienți din care nu mai puțin de șapte proveniți în urma unor accidente rutiere și tot atâția în urma unor agresiuni.


Așa a fost cazul unui bătrân de 68 de ani din Focșani, a unui tânăr (34 de ani) din Vaslui, care s-a și externat pe propria răspundere, a unui tânăr (21 de ani) din Galați dar și a unuia de 18 ani din Răcoasa care a venit cu tăieturi la mâna stângă, rezultatele unei agresiuni. Ar mai fi de pomenit și cazul uni bărbat în vârstă de 41 de ani din Cotești, domiciliat în Focșani,care a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată în abdomen, cu specificația că omul și-a făcut singur rana, ca samuraii. Automutilarea a fost făcută pe fondul consumului excesiv de alcool.

 

 

Adauga comentariu