Sensei Daniel Fusaru - de trei ori medaliat cu aur la Campionatul European de Karate din Muntenegru!

Sensei Daniel Fusaru (CSM 2007 Focșani) se întoarce de la Campionatul European și Cupa Europei de Karate SKDUN din Muntenegru cu nu mai puțin de trei medalii de aur, el reușind să urce de trei ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere. Așadar, sensei Daniel Fusaru obține de trei ori aur la kata indidual seniori, kata pe echipe seniori masculin și kata seniori mixt, împreună cu Radu Todiraș (CS Dinamo București), Mario Damian și Mihaela Stanciu.


Să nu-iuităm nici pe Irina Paraschiv, medaliată cu broz la kumite individual cadeți (categoria +53 kilograme) și locul III la kumite echipe mixt cadeți și pe Alexandru Racoviță, medaliat de asemenea cu bronz la kumite echipe cadeți (categoria +60 kilograme).


„Rezultate bune ( în special pentru mine ) ...de TREI ori campion european la seniori inseamnă maxim pentru mine ...ii zic strike  :) ...mi-aș fi dorit mai mult de la elevii mei însa suntem pe drumul bun. Mulțumim autoritatilor dar si domnului director pentru sprijin și încrederea pe care ne-o acordă !!! ...promitem să nu dezamăgim niciodată !!!”, scrie sensei Daniel Fusaru pe pagina sa de Facebook.

Adauga comentariu