Secretarul județului, mai tare ca Oprișan! Cât a câștigat Raluca Dan pe tot anul 2017

Funcționarii PUBLICI din Consiliul Județean Vrancea s-au jucat cu anonimizarea declarațiilor până i-a găsit Google. Au vrut dumnealor să facă ceva din GDPR (General Data Protection Regulation - Regulamentul general privind protecția datelor) dar, evident că una e voința, alta e putința. Și așa Big Data e mai tare decât Big Daddy. Încă o dovadă că „anonimizarea la cerere” invocată în vară de angajații CJ și consilierii județeni este un simplu moft este aceea că, la o simplă căutare pe Google, declarațiile de avere apar în toată splendoarea lor. Aceasta pe lângă faptul că pe site-ul Agenției Naționale de Integritate documentele acestea nu sunt considerate un secret intim și sunt, prin urmare, publicate. Nici secretarul județului nu s-a ferit de anonimizare:

Însă cu un click aflăm ce salarii are Raluca Tatiana Dan, adevăratul om de bază al județului nostru. Secretarul județului a câștigat anul trecut mai mult chiar și decât președintele Consiliului Județean Vrancea. Dacă președintele de județ a adunat în 2017 salarii în sumă de 103.696 lei din indemnizația de la CJ, Raluca Dan a avut venituri totale de 107.913 lei. La salariile de la CJ s-au mai adăugat retribuțiile de la CUP (este în consiliul de administrație), UNCJR (este expert formator) și Administrația Fondului pentru Mediu (este membru în Consiliul de Administrație). Total: alți 89.216 lei.

Veniturile sunt consistente, însă și datoriile Ralucăi Dan sunt pe măsură. Secretarul județului are cinci împrumuturi contractate între anii 2013 - 2018, cel de anul acesta fiind în sumă de 25.000 lei, scadent în 2020. În total, suma pe care Raluca Dan trebuie să o restituie băncilor este de 475.500 lei. Secretarul județului nu are mașină și are aceleași proprietăți ca și în anii anteriori: terenul intravilan în Focșani, moștenit de la părinți în 1999, și casa construită în 2012.

Adauga comentariu