Se plimba prin Vrancea cu o rulotă neînmatriculată și nu avea permis de conducere corespunzător

Un tulcean s-a ales la noi în județ cu dosar penal pentru conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, după o excursie cu rulota prin zona de munte. Ghinionul său a fost că ieri a fost oprit la Tulnici, iar atunci când polițiștii i-au cerut actele, nu a avut ce să le prezinte: nu avea permis pentru a conduce ansamblul format din mașină și rulotă, iar aceasta din urmă nu era înmatriculată. 

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au oprit pe DN 2 D Tulnici un ansamblu de vehicule compus dintr-un autoturism care tracta o rulotă, condus de un bărbat, de 49 de ani, din comuna Mahmudia, judeţul Tulcea. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză nu deținea categoria de permis necesară pentru a conduce ansamblul de vehicule. De asemenea, s-a constatat faptul că rulota nu era înmatriculată/înregistrată în România sau în alt stat”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Toto ieri, unui alt șofer i s-a întocmit dosar penal, după ce a fost prins conducând prin Urechești, cu toate că avea permisul suspendat. „Polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe DN2-E85, pe raza localității Urechești, un autoturism care circula pe direcția Buzău-Focșani, condus de un bărbat, de 43 de ani, din comuna Umbrărești, județul Galați. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel în cauză figurează cu dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal”, precizează aceeași sursă.

Adauga comentariu