Se lanseaza Ziar de Suceava, a 14-a publicatie online din reteaua Presa Buna!

Cea mai mare retea de publicatii locale online se extinde si la Suceava, Presa Buna ajungand sa aiba deja 14 ziare online.

Ziar de Suceava va fi condus de Danut Zuzeac, un jurnalist cu foarte multa experienta in reteaua Adevarul, serios si obiectiv.


"Noi nu construim o retea de corespondenti, ci o retea de ziare adevarate, independente editorial una de alta, dar congruente editorial atunci cand subiectele o impun. Ma bucur ca invadam Moldova tot mai mult, e o regiune cu presa locala activa, poate cea mai activa din Romania. Danut Zuzeac vine cu un bagaj impresionant de experienta si cu mult bun simt. E un ziarist cumpatat, dar ferm, un ziarist muncitor si, desi tanar, cu multi ani de presa in spate.

E a 14-a editie deschisa si simtim nevoia unei intalniri de grup, ea va avea loc la finele lui septembrie si vom lucra 5 zile impreuna pe strategii editoriale si completarea competentelor profesionale. Astazi un ziarist complet este cel care isi dezvolta aptitudini si pentru partea tehnica - editare video, voice over, instrumente electronice de investigatie. Nu are ce sa iasa rau, suntem aici cu totii ca sa invatam. Presa Buna creste mare si e nevoie de rigurozitate pentru a o manageria", a declarat Liviu Alexa, jurnalistul care detine reteaua.

Stiri de Bistrita
Ziar de Arad
Stiri de Focsani
Ziar de Cluj
Stiri de Arges
Stiri de Iasi
Ziarul de Craiova
Ziarul de Salaj
Ziar de Gorj
Ziar de Hunedoara
Ziarul de Baia Mare
Ziar de Alba
Ziar de Oradea
Ziar de Suceava

Adauga comentariu